KUULON APUVÄLINEET

Puhelinkuunteluapuvälineet
  • Kaulasilmukka

  • Vahvistinpuhelin

  • Vahvistin lankapuhelimeen

TV:n- ja radionkuunteluapuvälineet

Usein huonokuuloisella on ongelmia televisiota katsellessa. Television ääni on laitettava niin voimakkaalle, että se häiritsee muita katselijoita. Tähän ongelmaan löytyy apu! Langattomilla kuulokkeilla television katselu onnistuu kaikilta, säädät vain äänenvoimakkuuden sopivaksi. Kuulokkeiden äänenvoimakkuuden voi säätää erikseen ja television äänenvoimakkuuden normaalitasolle tai kokonaan pois.
Toimimme Sennheiser -tuotteiden jälleenmyyjänä. Lisätietoja liikkeestämme!

Kommunikaattori

Kommunikaattori on vahvistinlaite, johon voidaan liittää joko panta- tai nappikuulokkeet. Mallista riippuen kommunikaattorissa voi olla kuunteluohjelman lisäksi induktiokela (T). Kommunikaattori sopii henkilölle joka sairauden, iän tai muun syyn vuoksi ei pysty käyttämään kuulokojetta.

Hälytinjärjestelmät

Hälytinjärjestelmä tuo turvallisuutta ja vapautta arkeesi. Hälytinjärjestelmä auttaa sinua kuulemaan kodin tärkeät hälytyssignaalit kaikissa tilanteissa varmasti. Järjestelmän avulla havaitset puhelimen, ovikellon, ja palovaroittimen hälytykset, joko äänellä, valolla tai värinähälytyksenä. Hälytinjärjestelmä on täysin langaton. Voit liikkua kotona vapaasti ja silti vastaanottaa hälytyksen esimerkiksi puhelimen soidessa. Järjestelmän käyttöönotto on helppoa. Laitteet asetetaan paikoilleen ja sen jälkeen järjestelmä on heti käyttövalmis ilman erillistä asennusta.


Saat kauttamme Bellman Visit 868 hälytinjärjestelmät, lataa esite tästä.

Induktiosilmukka

Induktiosilmukka on apuväline, joka siirtää magneettikentän välityksellä äänen suoraan kuulolaitteen vastaanottokelaan. Induktiosilmukka voi olla kiinteästi asennettu (osana tilan muuta äänentoistojärjestelmää). Induktiosilmukka voi olla myös kannettava, yleensä salkkuun pakattu järjestelmä, joka sisältää induktiosilmukkavahvistimen, kelattavan silmukkajohdon, ja mikrofonin tai useampia. Suomessa on ollut käytössä ns. T-merkki, joka kertoo että tila on varustettu induktiosilmukalla.

Lisätietoja apuvälinevalikoimasta saa tiedustella liikkeestämme.