top of page

Yksilölliset kuulosuojaimet

Voimakkaat äänet voivat vaurioittaa kuuloasi pysyvästi. Jos altistut jatkuvasti kovalle melulle, on kuulonsuojaus tärkeää.

Kerran vaurioitunutta kuuloa ei saa palautettua ennalleen.

Onneksi meluvammat ovat ehkäistävissä hyvällä ja laadukkaalla kuulonsuojauksella!


Yksilöllisesti korvan muotin mukaan valetut kuulosuojaimet:

  • istuvat korvaan täydellisesti

  • ovat miellyttäviä käyttää

  • vähentävät melun aiheuttamaa väsymystä

  • vähentävät riskiä melusta johtavaan kuulon heikkenemiseen

  • parantavat keskittymiskykyä työhön


Laadukkaissa kuulosuojaimissa suodattimet vaimentavat puhealuetta tasaisesti, jolloin puheenerotuskyky ei vaikeudu ja äänimaailma pysyy luonnollisena.


Yksilöllisistä kuulosuojaimista hyötyvät mm. tehdas- ja teollisuustyöntekijät, rakennustyöntekijät, hitsaajat, päiväkotityöntekijät, opettajat, hammaslääkärit, muusikot, moottoripyöräilijät, poliisit ja armeijan työntekijät.


Tule mallinottoon Kuulopisteelle


Voit varata ajan mallinottoon kätevästi netistä

tai soittamalla numeroon 044 3520474

tai piipahtamalla liikkeessämme aukioloaikoina.


Mallinotto edellyttää puhtaita korvakäytäviä. Tarkistamme korvien puhtauden aina ennen mallinottoa. Mallin ottamisen yhteydessä keskustelemme käyttäjälle sopivimmasta kuulosuojainmallista ja suodattimen vaimennustasosta.


Mallinotto

Mallinotto on kivuton toimenpide, jossa korvakäytävästä otetaan valos silikonimassalla. Tärykalvon suojaksi korvakäytävään asetetaan pumpulituppo, jonka narut jäävät korvakäytävän ulkopuolelle.


Silikonimassa sekoitetaan käsissä ja asetetaan ruiskuun, jonka jälkeen korvakäytävä ja korvanlehden poimut täytetään huolellisesti silikonimassalla.


Valos kovettuu noin viidessä minuutissa, jonka jälkeen se poistetaan korvasta. Kuvassa valmiit mallit.
Tilaus


Seinäjoen Kuulopisteellä valos skannataan 3D skannerilla ja tilaus kuulosuojaimista lähetetään sähköisesti valmistajalle – tilaus lähtee tuotantoon tehtaalle jopa samana päivänä mallinotosta!


Yksilöllisten suojaimien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa.


Meidän kauttamme on mahdollisuus saada Elacinin ja Bachmaierin yksilöllisiä kuulosuojaimia sekä ammattikäyttöön että vapaa-aikaan. Myös yksilölliset korvan mukaan valetut unitulpat kevyesti nukkuvalle ja uimatulpat vesipedoille.


Takuu


Yksilöllisesti valmistetuilla kuulosuojaimilla on 3kk istuvuustakuu.


Tarjous


Tarjoamme Elacin RC Next Generaton minigrip yksilölliset kuulosuojaimet hintaan 215€ (norm. 253€) toukokuun loppuun saakka, eli 31.5.2022. Tarjoushinta sisältää mallinoton.


Nämä kuulosuojaimet soveltuvat hyvin mm. moottoripyöräilijöille, sillä niitä voi käyttää kypärän alla ja kypäräpuhelimen kanssa.

ANNA HYVÄN KUULUA!

146 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page