KUULONSUOJAUS

Korvat joutuvat nykyisin koville. Melutyö, konsertit, kuulokkeet, festarit ja ravintoloiden musiikki kuormittavat korvia. Jos desibelitasot toistuvasti ylittävät suositellut rajat ja meluisessa ympäristössä vietetään säännöllisesti useita tunteja kerrallaan, voi kuulo olla vaarassa.

Kerran vauroitunutta kuuloa ei saa palautettua ennalleen!

Kuulosuojaimet

Yksilöllisesti valetut kuulosuojaimet valmistetaan korvasta otetun mallin mukaisesti. Voit varata ajan mallinottoon nettiajanvarauksella tai soittamalla numeroon 044 3520474 (kaikki toimipisteet).

Jos haluat tilata yksilölliset kuulosuojaimet suuremmalle porukalle, pyydä meiltä tarjous!

Yksilölliset Elacin -kuulosuojaimet

Elacin kuulonsuojaimet ovat turvallisia, mukavia ja täydellisesti varusteltuja jokaiseen meluisaan työskentely-ympäristöön.

 

Hinnat yksilöllisille Elacin kuulosuojaimille suodattimilla alkaen 202,00 euroa sisältäen mallinoton. Elacin tuotepakkaus sisältää: suojaimet, säilytyskukkaron, korvavoiteen, puhdistuskynän, asiakaskortin ja käyttöohjeet.

  • Selaa eri Elacin kuulosuojainvaihtoehtoja kuvan nuolista

Yksilölliset Siemens -kuulosuojaimet metsästäjille
Aktiivisuojaimet 868,00 euroa / pari sisältäen mallinoton.
Yksilölliset Kuuloxi -kuulosuojaimet

Yksilöllisesti asiakkaan korvasta otetun muotin mukaisesti valmistetut kuulosuojaimet ja tulpat (eri värivaihtoehtoja!). ER kuulosuojaimet alkaen 197 euroa / pari, Work suojain ja MotorBike suojain 175,00 euroa / pari, Unitulpat 120,00 euroa / pari sisältäen mallinoton.

  • Selaa eri Kuuloxi kuulosuojainvaihtoehtoja kuvan nuolista

Yksilölliset Fonic ER -kuulosuojaimet
Yksilöllisesti asiakkaan korvasta otetun muotin mukaisesti valmistetut kuulosuojaimet alkaen 225,00 euroa / pari, (yks. 157,50e) sisältäen mallinoton.
1/1
Standardikoon kuulosuojaimet
Valikoimissamme on Alpine, Egger ja Pluggerz by Comfoor
alkaen 20,00 euroa / pakkaus. 

Standardikoon kuulosuojaimia ja tulppia on useita eri malleja, jotka on tarkoitettu eri käyttötarkoituksiin – musiikin kuunteluun, rauhassa nukkumiseen, ammuntaan, moottorimelun suojaukseen, lentomatkustamiseen ja uimiseen.

Suojaimet ovat universaaleja, sopivat useimpiin korvakäytäviin. Ne on valmistettu pehmeästä ja kestävästä allergiavapaasta materiaalista ja sisältävät suodattimen, mikä mahdollistaa puheen kuulemisen. 

Seinäjoen myymälässä Alpinen standardikoon kuulosuojaimia mm. moottoripyöräilyyn ja nukkumiseen alennettuun hintaan!

Hae omasi pois!