top of page

KUULOKOJEKORUT

dm_retailers.jpg
lataus.png

KUVA: Tapio Aulu

DEAFMETAL® on innovaatio, mikä mahdollistaa kuulokojeiden yksilöllistämisen.
Deafmetal tuo markkinoille uuden tuotteen yhdistämällä ennennäkemättömällä tavalla kuulokojeen korvakoruihin. Tuote koostuu kahdesta erikseen myytävästä kappaleesta; kuulokojeeseen kiinnitettävästä holsterista sekä holsteriin kiinnitettävistä koruista. Kaikki Deafmetal-korut ja holsterit myydään yksittäiskappaleina, sillä kuulokojeita saattaa olla käytössä vain yksi.

Deafmetal-tuoteperheen ratkaisevin ja keskeisin keksintö on kuulokojeen ympärille kiinnitettävä holsteri. Holsterin avulla kuulokojeen yksilöllistäminen sujuu vaivattomasti.

Holsterin venyvyys on jopa 600%. Holsteri on helppo vaihtaa ja sen valmistusmateriaali on allergisoimaton. Holsteri on valmistettu silikonista, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen kuulokojeeseen ilman, että se aiheuttaa häiritsevää ääntä tai vaikuttaa kuulokojeen äänenlaatuun.

DEAFMETAL® Holsteri sopii useimpiin markkinoiden kuulokojeisiin ja sen avulla mikä tahansa koru voidaan kiinnittää kuulokojeeseen.

Kuulopiste on Deafmetal -tuotteiden jälleenmyyjä.

Seinäjoen myymälässämme on valikoima erilaisia Deafmetal -kuulokojekoruja. Deafmetal holsteri ja korut myydään erikseen.

 

Tule, koe ja ihastu!

#deafmetal #proudtowear #hearingaidjewelry

Kuulovamma voi tulla kenelle tahansa, mutta laitteiden käyttöön liittyy usein häpeää, mikä saattaa estää laitteiden käytön. Hoitamattomalla kuulovammalla on kuitenkin huonoja seurauksia, kuten muisti- ja oppimisvaikeudet. Vaikka silmälasit mielletään muodikkaaksi asusteeksi, kuulolaitteet näyttävät edelleen apuvälineiltä. DEAFMETAL® kääntää huomion pois apuvälineestä takaisin niitä käyttävään ihmiseen!
kuulokojekorut
bottom of page