KUULOKOJEKORUT

dm_retailers.jpg
lataus.png

KUVA: Tapio Aulu

DEAFMETAL® on uusi innovaatio, mikä mahdollistaa kuulokojeiden yksilöllistämisen.
Deafmetal tuo markkinoille uuden tuotteen yhdistämällä ennennäkemättömällä tavalla kuulokojeen korvakoruihin. Tuote koostuu kahdesta erikseen myytävästä kappaleesta; kuulokojeeseen kiinnitettävästä holsterista sekä holsteriin kiinnitettävistä koruista. Kaikki Deafmetal-korut ja holsterit myydään yksittäiskappaleina, sillä kuulokojeita saattaa olla käytössä vain yksi.

Deafmetal-tuoteperheen ratkaisevin ja keskeisin keksintö on kuulokojeen ympärille kiinnitettävä holsteri. Holsterin avulla kuulokojeen yksilöllistäminen sujuu vaivattomasti.

Holsterin venyvyys on jopa 600%. Holsteri on helppo vaihtaa ja sen valmistusmateriaali on allergisoimaton. Holsteri on valmistettu silikonista, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen kuulokojeeseen ilman, että se aiheuttaa häiritsevää ääntä tai vaikuttaa kuulokojeen äänenlaatuun.

DEAFMETAL® Holsteri sopii useimpiin markkinoiden kuulokojeisiin ja sen avulla mikä tahansa koru voidaan kiinnittää kuulokojeeseen.

Kuulopiste on Deafmetal -tuotteiden jälleenmyyjä.

Seinäjoen myymälässämme on valikoima erilaisia Deafmetal -kuulokojekoruja. Otamme vastaan myös toiveita koruvalikoiman laajentamiseen! Deafmetal holsteri ja korut myydään erikseen.

 

Tule, koe ja ihastu!

Birds 27,00€
Birds 27,00€

Tämä koru on suunniteltu Maailman Kuulopäivän 2020 kunniaksi ja se löytyy Seinäjoen myymälästä!

press to zoom
Good Life 45,00€
Good Life 45,00€

Tämä korusetti löytyy Seinäjoen myymälästä!

press to zoom
Deafmetal holsteri 9,00€
Deafmetal holsteri 9,00€

Valikoimassamme musta ja läpinäkyvä holsteri

press to zoom
Birds 27,00€
Birds 27,00€

Tämä koru on suunniteltu Maailman Kuulopäivän 2020 kunniaksi ja se löytyy Seinäjoen myymälästä!

press to zoom
1/15

#deafmetal #proudtowear #hearingaidjewelry

Kuulovamma voi tulla kenelle tahansa, mutta laitteiden käyttöön liittyy usein häpeää, mikä saattaa estää laitteiden käytön. Hoitamattomalla kuulovammalla on kuitenkin huonoja seurauksia, kuten muisti- ja oppimisvaikeudet. Vaikka silmälasit mielletään muodikkaaksi asusteeksi, kuulolaitteet näyttävät edelleen apuvälineiltä. DEAFMETAL® kääntää huomion pois apuvälineestä takaisin niitä käyttävään ihmiseen!